Anouk Meijer

Anouk Meijer

Cello

Hoi! Ik ben Anouk Meijer en ik geef celloles bij Grandesco Music.

Muziek

Al sinds mijn vijfde volg ik cellolessen. Ik heb les gehad van verschillende docenten, onder wie Maria Hol en nu René Berman. Hiernaast speelde ik sinds mijn achtste in (strijk)orkesten, waaronder het JeugdOrkest Nederland.  

Op mijn zestiende werd ik toegelaten tot de vooropleiding aan het ArtEZ conservatorium te Zwolle, waar ik op mijn zeventiende begon aan de bachelor. Naast de reguliere lessen volgde ik lessen en masterclasses bij o.a.  Pieter Wispelwey, Marcio Carneiro, Gavriel Lipkind, Marie-Paule Milone, en Jeroen Reuling. Onder vele concerten die ik heb mogen geven of in heb mogen spelen, bevinden zich concerten waarbij ik soleerde, zowel in binnen- als buitenland en waren er optredens voor toenmalig koningin Beatrix en het huidige koningspaar.

Mijn lessen

Het lesgeven bij Grandesco Music is voor mij een kans om mensen actief in aanraking te brengen met muziek en de passie voor het instrument over te brengen, zodat jij met plezier dit mooie instrument kunt leren bespelen. Zie ik jou bij de proefles?