Marieke Bakker

Marieke Bakker

Zang | Piano

Ik ben Marieke Bakker en ik geef zangles en pianoles bij Grandesco Music. Ik studeer op dit moment Jazz&Pop zang aan het ArtEZ conservatorium in Arnhem. Ik krijg lessen van onder andere Hartog Eijsman, Izaline Calister, Jolande Geven en Ineke van Doorn. Naast het conservatorium speel ik in kleine formaties zoals Jazz-trio’s, pop-duo’s of in mijn eentje achter de piano.

Muziek

Als kind speelde ik keyboard en zong ik bij kinderkoor De Bromvlieg. Wat later kreeg pianoles en toen ik op de middelbare school zat nam ik zangles. Na de middelbare school volgde ik een tussenjaar op ‘HQ-school voor bijbel en kunst’. Mijn hoofdvak was daar piano. Ik had les van Henk Doest en Adrian Roest. Dat jaar ging ik ook meer zingen en besefte ik dat dat was wat ik wilde.

Mijn lessen

Als je bij mij zangles komt volgen gaan we werken aan een goede basis, verschillende stijlen, technieken, sounds en natuurlijk plezier. Of je nou uitgedaagd wilt worden of gewoon lekker wil zingen, je bent welkom. Bij pianoles leer je bij mij de basics van akkoorden en hoe je elk popnummer lekker weg kunt spelen. Als je wilt leren jezelf te begeleiden op piano (erbij zingen dus), kan dat ook bij mij!