Neal Nieuwenkamp

Neal Nieuwenkamp

Piano

Ik ben Neal Nieuwenkamp en ik geef pianoles bij Grandesco Music. Ik studeer Jazz en Pop aan ArtEZ met piano als hoofdvak. Daarnaast ben ik te zien en te horen in de Nederlandstalige band Karel J. Schepers.

Muziek

Vanaf mijn 14e ben ik bezig met het maken van muziek. In het begin was ik volledig autodidact. Na 2 jaar spelen in onder andere de energieke band Say What!? kreeg ik mijn eerste pianolessen van Jelmer van der Sluis. Kort daarna ging ik op les bij Marc van Roon. Dankzij hem heb ik mijn eerste stappen naar Jazz op de piano geleerd en raakte ik door hem geïnspireerd.

Na jaren ervaring opgedaan te hebben in verschillende hiphop bands, waaronder The Zoo Krew en Tour de Moos, ging ik naar het ArtEZ Conservatorium in Zwolle. Hier had ik onder andere les van Tilmar Junius, Kino Haitsma en Daan Herweg. Met Karel J. Schepers heb ik relevante ervaring opgedaan bij  voor- en naprogramma’s van BLØF, De Dijk en Miss Montreal en eigen shows in Hedon Grote Zaal, Melkweg Amsterdam, op het Bevrijdingsfestival Overijssel, Dauwpop en vele andere podia en festivals.

Mijn lessen

In mijn lessen wil ik je graag alles leren wat ik weet over pop- en jazzmuziek op de piano. Ik pas mij graag aan op jouw niveau, waarbij het mij niet uit maakt of je beginner of gevorderde bent. Kom je een proefles bij mij doen?