Bandcoaching in Zwolle

Leer samen in een band spelen

Het leukste aan muziek maken is misschien wel het spelen in een band. Grandesco Music verzorgt Bandcoaching in Zwolle voor jong en oud. Naast de individuele lessen bieden we ook de mogelijkheid om te spelen met andere leerlingen van Grandesco Music. Je kunt kiezen om reguliere lessen en bandcoaching te combineren of je volgt alleen bandcoaching. Er is tweewekelijks een repetitie met jouw band.

Sociale ontwikkeling

Samen muziek maken is goed voor je individuele ontwikkeling, omdat je rekening leert houden met tempo en andere muzikanten. Daarnaast is het ook op sociale vlakken een leerzame ervaring. Natuurlijk staan de docenten klaar voor jullie om elkaar te helpen. Met elkaar groeien is het doel!

Grandesco Presents

Optredens zijn een vast onderdeel van het lesprogramma. Aan het einde van het jaar organiseren wij Grandesco Presents. Een concert waar iedereen aan mee mag doen. Hier krijgt elke band de kans om aan vrienden en bekenden te laten zien wat zij hebben geleerd tijdens de repetities. Zo krijgt iedereen ook al podiumervaring mee. Daarnaast organiseren wij door het jaar heen ook meerdere optredens. Hiermee willen we de leerlingen zoveel mogelijk podiumervaring meegeven.

De docenten bandcoaching

De bandcoaching in Zwolle wordt gegeven door Neal Nieuwenkamp, Niels Wiegman en Britt de Jong.