Celloles in Zwolle

Celloles in Zwolle

Bij Grandesco Music krijg je celloles in Zwolle, bestemd voor jouw doelen en niveau. Samen met je coach ga je werken aan het lezen en spelen van noten, je strijktechniek en het maken van prachtige muziek.

Techniek en theorie

De meeste mensen kennen wel de Cello Suite No.1 van Bach. Een absolute klassieker op de cello. De cello is eigenlijk een staande versie van de viool, en vormt met zijn lage tonen de basis van elk orkest. In de lessen wordt aandacht besteed aan de juiste speelhouding en de strijktechnieken. 

Grandesco Presents

Naast de individuele lessen, zijn optredens een vast onderdeel van het lesprogramma. Aan het einde van het jaar krijgt elke strijker de kans om aan vrienden en bekenden te laten zien wat hij/zij heeft geleerd tijdens de lessen. Op deze manier wordt er ook podiumervaring opgedaan.

Als je er klaar voor bent, is er uiteindelijk ook de mogelijkheid om strijker te worden in één van de orkesten van Grandesco Music. (Bij genoeg animo.) Deze orkesten komen er op verschillende leeftijden en niveaus.

Jouw docent

De cellolessen worden gegeven door Noam Staal.

Wanneer heb ik les?

Als je na de proefles besluit om verder muziekles te gaan volgen, zoekt de docent samen met jou een vast moment uit voor de muzieklessen.