Drumles in Zwolle

Leren drummen

Bij Grandesco Music krijg je drumles in Zwolle gericht op de praktijk. Beginners en gevorderden kunnen terecht om te groeien als drummer. Je gaat samen met jouw drumdocent aan de slag om jouw drumskills te verbeteren. In de drumlessen staat centraal wat jij echt wilt leren. Houd je van rockmuziek? Dan gaan we daar dieper op in. Ben je meer van de moeilijke jazz? Dan doen we dat. Als je hier nog geen ideeën over hebt neemt de docent je bij de hand en leer je kennismaken met de verschillende stijlen.

Heb je nog geen ervaring met een drumstel? Dat is geen enkel probleem! Ook beginners kunnen bij Grandesco Music gelijk aan de slag.

Groove en techniek

Bij drummen is de techniek één van de belangrijkste onderdelen. Daar wordt dan ook veel aandacht aan besteed tijdens de lessen. Houding en grip zijn hierbij essentieel. Ook leer je omgaan met een metronoom en het lezen van bladmuziek. Om dit onderdeel van de lessen leuk te houden kiezen we altijd voor een praktische inslag met bekende muziek van vroeger en nu. Daarnaast gaat het natuurlijk om groove! Speel dikke beats en breaks en leer leiding geven aan de ritmesectie in jouw band.

Grandesco Presents

Naast de individuele lessen, zijn optredens ook een vast onderdeel van het lesprogramma. Aan het einde van het jaar krijgt elke drummer de kans om vrienden en bekenden te laten zien wat hij/zij heeft geleerd tijdens de drumlessen. Op deze manier wordt er ook podiumervaring opgedaan. Daarnaast worden er door het jaar heen ook meerdere optredens georganiseerd!

Als je er klaar voor bent is er uiteindelijk ook de mogelijkheid om drummer te worden in één van de bands van Grandesco Music. Deze bands zijn er op verschillende leeftijden en niveaus. Zie bandcoaching.

De docenten

De drumlessen worden gegeven door Christopher Verweij en Lenard Davers. Dit zijn allebei jonge docenten die volop actief zijn als drummer in verschillende bands. Zij hebben allebei ruime ervaring met het geven van drumles in Zwolle.

Wanneer heb ik les?

Als je na de proefles besluit om verder muziekles te gaan volgen, zoekt de docent samen met jou een vast moment uit voor de muzieklessen.

Gratis online lessen

Naast de offline lessen geven de docenten van Grandesco Music ook regelmatig gratis online lessen via youtube, genaamd Grandesco DIY. Hieronder is daarvan een voorbeeld te zien. Christopher legt uit hoe je fills kunt combineren.

Drumles in Zwolle
Drumles in Zwolle