Dwarsfluitles in Zwolle

Dwarsfluit leren spelen

Bij Grandesco Music krijg je dwarsfluitles in Zwolle, gericht op jouw doelen en niveau. Samen met je coach ga je werken aan het lezen en spelen van noten, ademhaling en het maken van geweldige muziek.

Techniek

Hoe moeilijk het ook lijkt, het valt mee om dwarsfluit te leren spelen. Eerst ga je leren blazen om het goede geluid uit de dwarsfluit te krijgen. Als je dat al kunt, ga je verder de diepte in. Er zijn meerdere soorten dwarsfluiten. Naast de normale fluit, heb je ook nog de piccolo, de altfluit en de basfluit.

Grandesco Presents

Naast de individuele lessen, zijn optredens een vast onderdeel van het lesprogramma. Aan het einde van het jaar krijgt elke fluitist de kans om vrienden en bekenden te laten zien wat hij/zij heeft geleerd tijdens de dwarsfluitlessen. Op deze manier wordt er ook podiumervaring opgedaan.

Als je er klaar voor bent is er uiteindelijk ook de mogelijkheid om fluitist te worden in één van de ensembles van Grandesco Classic. Deze ensembles komen er op verschillende leeftijden en niveaus.

Jouw docent

De dwarsfluitlessen worden gegeven door Eline Masereeuw.

Wanneer heb ik les?

Als je na de proefles besluit om verder muziekles te gaan volgen, zoekt de docent samen met jou een vast moment uit voor de muzieklessen.