Elektronische muziekproductie in Zwolle

Leer je eigen muziek produceren!

Bij Grandesco Music krijg je les in elektronische muziekproductie in Zwolle. Beginners en gevorderden kunnen hier terecht. Je gaat samen met jouw docent aan de slag om aan jouw producties te werken. We gaan aan de slag met een goede basis waaronder kennismaking met muziekprogramma’s (DAW), sound design, arrangementen, mixen en masteren.

Eigen sounds en technieken

Tijdens de lessen gaan we op zoek naar de sound die jij tof vindt! Zijn we daar achter? Dan kijken we naar wat er voor nodig is om die sound te maken.  Afhankelijk van jouw voorkeur, verdiepen we ons in onderwerpen als synthese, layering, compositie, beats, drums en percussie, mixen etc. om jouw sound te maken.

Hebben we jouw sound af? Dan kijken we hoe we jouw nummer bekend kunnen laten worden en hoe we het richting de buitenwereld brengen. Ook als je live op wil treden helpen we je verder door samen een interessante liveset e.d. te creëren.

Presents

Naast de individuele lessen, zijn optredens ook een vast onderdeel van het lesprogramma. Aan het einde van het jaar krijgt elke producer de kans om vrienden en bekenden te laten zien wat hij/zij heeft geleerd tijdens de lessen. Op deze manier wordt er ook podiumervaring opgedaan. Daarnaast worden er door het jaar heen ook meerdere optredens georganiseerd!

De docent

Wanneer heb ik les?

Als je na de proefles besluit om verder muziekles te gaan volgen, zoekt de docent samen met jou een vast moment uit voor de muzieklessen.