Ensemble in Zwolle

Klassiek ensemble

Bij Grandesco Music bieden we naast individuele muzieklessen nu ook de groepsles klassiek ensemble aan. Met dit ensemble krijg je de mogelijkheid om samen muziek te maken met andere leerlingen van de klassieke afdeling. Je kunt ervoor kiezen om deze alleen deze lessen te volgen. Natuurlijk kan je ze ook volgen naast je individuele muzieklessen. Je hebt tweewekelijks een repetitie met jouw ensemble in Zwolle. Samen werken jullie dan toe naar optredens van Grandesco Presents.

Sociale ontwikkeling

Samen muziek maken is goed voor je individuele en sociale ontwikkeling omdat je rekening leert houden met tempo en anderen muzikanten. Met elkaar groeien is het doel! Samen met de andere muzikanten en de dirigent gaan we werken aan een mooi repertoire.

Je leert samenspelen en de klanken van andere instrumenten kennen. Het is natuurlijk super gezellig en je leert andere mensen kennen. Je gaat oefenen om de aanwijzingen van een dirigent te leren en te snappen. We gaan zelfs optreden voor een publiek. Super tof om dan te laten horen wat we hebben geoefend met elkaar! Lees er meer over hieronder.

Grandesco Presents

Optredens zijn een vast onderdeel van het lesprogramma. Aan het einde van het jaar organiseren wij Grandesco Presents. Een festival waar iedereen aan mee mag doen. Hier krijgt het ensemble de kans om aan vrienden en bekenden te laten zien wat zij hebben geleerd tijdens de repetities. Zo krijgt iedereen ook al podiumervaring mee. Daarnaast organiseren wij door het jaar heen ook meerdere optredens. Hiermee willen we de leerlingen zoveel mogelijk podiumervaring meegeven.

Jouw docent

De repetities worden geleid door Inge Mulder.

Wanneer heb ik les?

Dit wordt z.s.m. bekend gemaakt.