Gitaarles in Zwolle

Gitaar leren spelen

Als je op zoek bent naar gitaarles in Zwolle ben je bij Grandesco Music aan het juiste adres. Of je nu wilt beginnen met een akoestische of elektrische gitaar, alles is mogelijk. Ook gevorderde gitaristen kunnen hier terecht om hun skills uit te breiden. Samen met jouw docent werk je aan jouw groei als gitarist. De focus in de lessen ligt op wat jij echt wilt leren. Ben je fan van metal muziek? Dan gaan we daarmee aan de slag. Houd je meer van John Mayer, dan doen we dat!

Heb je nog geen ervaring met een muziekinstrument? Geen probleem, je kunt direct aan de slag. Je hoeft bij Grandesco Music niet eerst met een blokfluit etc. aan de gang. Voor beginners hebben we een eigen gitaarmethode ontwikkeld. Hiermee leer je binnen een jaar alle basisprincipes van gitaarspelen.

Techniek en theorie

Naast de verschillende stijlen (pop/rock/jazz/folk/metal etc.) die je kunt leren wordt er in de lessen ook veel aandacht besteed aan techniek en theorie. Denk hierbij o.a. aan houding, plectrums, slagjes, tokkelen en fingerstyle. Deze onderdelen vertalen we vaak naar hedendaagse liedjes waarmee dan kunt oefenen. Jouw eigen voorkeur speelt hier een grote rol. Het is van groot belang dat de oefeningen en lessen leuk zijn om te doen. Dit motiveert en zorgt ervoor dat je zo ook echt gaat doen.

Ook het materiaal (gitaren, versterkers, pedalen, plectrums) komt ruimschoots aan bod. Je leert jouw voorkeuren kennen als je die nog niet hebt.

Grandesco Presents

Naast de individuele lessen, zijn optredens ook een vast onderdeel van het lesprogramma. Aan het einde van het jaar krijgt elke toetsenist de kans om vrienden en bekenden te laten zien wat hij/zij heeft geleerd tijdens de pianolessen. Op deze manier wordt er ook podiumervaring opgedaan. Daarnaast worden er door het jaar heen ook meerdere optredens georganiseerd!

Als je er klaar voor bent is er uiteindelijk ook de mogelijkheid om toetsenist te worden in één van de bands van Grandesco Music. Deze bands zijn er op verschillende leeftijden en niveaus. Zie bandcoaching.

De docenten

Grandesco Music heeft meerdere gitaardocenten (zie hiernaast of hieronder). Het is van belang dat je ook echt leert wat je wilt leren, daarom richten ze zich op verschillende stijlen en daarnaast de specifieke wens van jou. De gitaardocenten studeren of zijn afgestudeerd aan het conservatorium of doen een andere relevante opleiding.  Ze hebben ruime ervaring met het geven van gitaarles in Zwolle.

Wanneer heb ik les?

Als je na de proefles besluit om verder muziekles te gaan volgen, zoekt de docent samen met jou een vast moment uit voor de muzieklessen.

Gratis online lessen

Naast de offline lessen geven de docenten van Grandesco Music ook regelmatig gratis online lessen via youtube, genaamd Grandesco DIY. Hieronder is daarvan een voorbeeld te zien. Aart behandelt een bekende klassieker: Smoke on the water. Pak een gitaar en doe mee!

Klik hier voor al onze DIY’s.

Gitaarles in Zwolle
Gitaarles in Zwolle