Grandesco Presents

Wij vinden het belangrijk dat leerlingen naast hun reguliere muzieklessen ook de mogelijkheid krijgen om podiumervaring op te doen. Met Grandesco Presents krijgen leerlingen meerdere keren de kans om hun talenten te laten zien op verschillende podia, waaronder poppodium Hedon! Elke leerling bij Grandesco Music mag meedoen aan Grandesco Presents. De volgende optredens worden elk jaar georganiseerd:

Grandesco Presents: Kerstbal

Rondom de kerstdagen organiseren wij het Kerstbal. Dit is een avond speciaal voor de zangleerlingen van Grandesco Music.

Grandesco Presents: Nieuwjaarsconcert

In januari houden we het Nieuwjaarsconcert. Een concert van de leerlingen Klassiek!

Grandesco Presents: Potje Jam(men)

Rond maart hebben we een speciale bandjesavond! Onder de naam Potje Jam(men) krijgen alle bandjes de kans om nummers te spelen. Aansluitend houden we een open jamsessie waarbij iedereen mee mag doen!

Grandesco Presents: Jaarafsluiting

Aan het eind van elk seizoen hebben we een jaarafsluiting. Alle leerlingen van mogen dan laten zien wat ze door het jaar heen hebben geleerd. Er zijn dan meerdere shows georganiseerd waarbij pop en classic hun eigen optreden krijgen.

Naast de bovenstaande optredens kunnen er ook nog andere optredens georganiseerd worden. Hier word je dan tijdig van op de hoogte gesteld.

Klik hier voor foto’s van Grandesco Presents!