Klassiek pianoles in Zwolle

Klassiek piano leren spelen

Bij Grandesco Music krijg je klassiek pianoles in Zwolle, gericht op jouw doelen en niveau kan je dus klassiek pianoles in Zwolle volgen. Samen met je coach ga je werken aan het lezen van noten, het spelen van klassieke stukken en improviseren, om een betere, klassieke pianist(e) te worden.

Direct beginnen met spelen

Iedereen kent de piano wel en kent wel iemand die er eentje thuis heeft staan. Door het indrukken van een toets heb je direct geluid, namelijk een noot. Dit maakt het laagdrempelig om het instrument te leren spelen.  In de lessen beginnen we daarom ook direct met spelen! Gelijk in de eerste les krijg je oefeningen mee en kan je gelijk de eerste noten en akkoorden spelen! Waag je uiteindelijk aan de stukken van Bach, Mozart, Rachmaninov of Chopin. Leer de piano als instrument te beheersen, en raak mensen met de muziek die je speelt! 

Grandesco Presents

Naast de individuele  lessen, zijn optredens een vast onderdeel van het lesprogramma. Aan het einde van het jaar krijgt elke pianist de kans om vrienden en bekenden te laten zien wat hij/zij heeft geleerd tijdens de pianolessen. Op deze manier wordt er ook podiumervaring opgedaan.

Als je er klaar voor bent is er uiteindelijk ook de mogelijkheid om pianist te worden in één van de ensembles van Grandesco Music. Deze ensembles komen er op verschillende leeftijden en niveaus.

De docent

De klassieke pianoles in Zwolle worden gegeven door Nyk Wijnholds

Wanneer heb ik les?

Als je na de proefles besluit om verder muziekles te gaan volgen, zoekt de docent samen met jou een vast moment uit voor de muzieklessen.

Liever pianoles gericht op popmuziek? Klik hier voor pianoles gericht op popmuziek.