Klassiek zangles in Zwolle

Klassiek leren zingen 

Bij Grandesco Music Zwolle kan je terecht voor zangles gericht op klassieke muziek, bijvoorbeeld opera. Je stem is een geweldig instrument; je kan er mensen mee raken. Bij Grandesco Music is er klassiek zangles in Zwolle mogelijk voor alle leeftijden, zodat je je stem beter kan laten klinken dan ooit tevoren. De lessen worden gegeven voor jong en oud en voor beginners tot gevorderden. Samen met je docent ga je werken naar een hoger niveau zodat je uiteindelijk mensen kunt overweldigen met jouw stem!

Grandesco Presents

Naast de individuele lessen, zijn optredens ook een vast onderdeel van het lesprogramma. Aan het einde van het jaar krijgt elke klassiek zangeres de kans om vrienden en bekenden te laten zien wat hij/zij heeft geleerd tijdens de klassieke zanglessen. Op deze manier wordt er ook podiumervaring opgedaan. Daarnaast worden er door het jaar heen ook meerdere optredens georganiseerd!

Als je er klaar voor bent is er uiteindelijk ook de mogelijkheid om zangeres te worden in één van de ensembles van Grandesco Music. Deze ensembles zijn er op verschillende leeftijden en niveaus. Zie ensembles.

De docent

De zanglessen worden gegeven door Zoë Hemmes en Esther Gutbub

Wanneer heb ik les?

Als je na de proefles besluit om verder muziekles te gaan volgen, zoekt de docent samen met jou een vast moment uit voor de klassiek zangles in Zwolle.