Major Voices in Zwolle

Jongerenkoor in Zwolle

In 2019 start het koor Major Voices in Zwolle bij Grandesco music. Op dinsdagmiddag gaan jongeren aan het werk met popmuziek onder leiding van een enthousiaste coach. Het popkoor in Zwolle bestaat uit max. 15 kinderen. De groep wordt bewust klein gehouden zodat er ook veel ruimte is voor individuele coaching.

Popkoor

Dit koor is voor jongeren van 12 tot 18 jaar. Grandesco is latijn voor samen groeien. Samen muziek maken is niet alleen het leukste om te doen, maar ook het meest leerzaam om te doen. In tegenstelling tot de meer klassiek georiënteerde koren, is dit koor echt een popkoor in Zwolle waar de nieuwste popmuziek wordt gezongen.

Persoonlijke begeleiding

Het doel van het koor is vooral plezier, maar daarnaast is ook veel aandacht voor meerstemmigheid en zangtechniek. Omdat de groepen zo klein worden gehouden, is er veel ruimte voor persoonlijke begeleiding. Het is dus eigenlijk een cross-over tussen privéles en meedoen aan een groot koor.

Het koor is een vervolgstap op Little Voices en daarom laten we je auditie doen om mee te doen aan het koor. Waar we bij Little Voices vooral focussen op samen plezier maken, gaan we bij Major Voices in Zwolle meer op zoek naar kwaliteit. Na een gratis proefles kun je zelf beslissen of je auditie wil doen.

Grandesco Presents

Naast repeteren zijn optredens ook een belangrijk onderdeel van de lessen. Tijdens het Kerstbal en de Jaarafsluiting krijgen de kinderen de kans om aan vrienden en familie te laten zien wat ze geleerd hebben.

Wie leidt het koor?

Major Voices wordt geleid door Femke Evers. Ze is studeert aan het conservatorium in Zwolle en heeft ervaring met het leiden van kinder- en jongerenkoren.