Pianoles in Zwolle

Piano leren spelen

Bij Grandesco Music krijg je pianoles in Zwolle gericht op de praktijk. Beginners en gevorderden kunnen terecht om te groeien als toetsenist. Je gaat samen met jouw docent aan de slag om jouw skills te verbeteren. Jouw eigen smaak en wensen staan centraal in de lessen. Dit zorgt ervoor dat je leert wat je echt wilt leren. Voor beginners zijn er natuurlijk wel een aantal basisvaardigheden die de docent aan zal dragen. Denk hierbij aan houding, noten lezen, ritme etc.

Akkoorden en techniek

Naast de verschillende stijlen die je kunt spelen op de piano, zijn akkoorden en techniek een belangrijk onderdeel van de lessen. Je leert liedjes begeleiden, improviseren met toonladders en je ontwikkelt jouw snelheid en klank. Ook de verschillende soorten instrumenten komen ruimschoots aan bod. Een toetsenist speelt natuurlijk niet alleen piano, maar ook Rhodes, Hammond en Synthesizer. Het is erg tof om de verschillende sounds te ontdekken en om deze te kunnen toepassen in een band.

Grandesco Presents

Naast de individuele lessen zijn optredens ook een vast onderdeel van het lesprogramma. Aan het einde van het jaar krijgt elke toetsenist de kans om aan vrienden en bekenden te laten zien wat hij/zij heeft geleerd tijdens de pianolessen. Op deze manier wordt er ook podiumervaring opgedaan. Daarnaast worden er door het jaar heen ook meerdere optredens georganiseerd.

Als je er klaar voor bent is er uiteindelijk ook de mogelijkheid om toetsenist te worden in één van de bands van Grandesco Music. Deze bands zijn er op verschillende leeftijden en niveaus. Zie bandcoaching.

Docenten

Grandesco Music heeft meerdere pianodocenten (zie foto’s). Het is van belang dat je ook echt leert wat je wilt leren, daarom richten zij zich op verschillende stijlen en daarnaast op de specifieke wens van de leerling. De pianodocenten studeren of zijn afgestudeerd aan het conservatorium. Ze hebben ruime ervaring met het geven van pianoles in Zwolle.

Wanneer heb ik les?

Als je na de proefles besluit om verder muziekles te gaan volgen, zoekt de docent samen met jou een vast moment uit voor de muzieklessen.

Liever klassiek pianoles? Klik hier voor klassiek pianoles!

Online lessen

Benieuwd wat je onder andere gaat leren tijdens pianoles? Bekijk dan gauw deze DIY van Neal over ritme/coördinatie. Klik hier voor al onze DIY’s.

Pianoles in Zwolle
Pianoles in Zwolle