Major Voices in Zwolle

Popkoor voor jongeren in Zwolle

In 2019 start het koor Major Voices bij Grandesco Music in Zwolle. Major Voices is een koor voor jongeren in de leeftijd van 12-18 jaar en is vervolgstap na Little Voices. Op dinsdagmiddag gaan jongeren aan het werk met popmuziek onder leiding van Veerle Verschuren.

De groep wordt bewust klein gehouden zodat er ook veel ruimte is voor individuele coaching.  Naast repetities zijn optredens ook een vast onderdeel van het lesprogramma. Zo wordt er een kerstconcert georganiseerd en is er aan het einde van het jaar een grootse jaarafsluiting in Hedon.

Popkoor

Grandesco Music staat voor samen groeien. Samen muziek maken is niet alleen het leukste om te doen, maar ook het meest leerzaam om te doen. In tegenstelling tot de meer klassiek georiënteerde koren, is dit koor echt een popkoor waar de nieuwste popmuziek wordt gezongen.

Persoonlijke begeleiding

Het doel van het koor is vooral plezier, maar daarnaast is ook veel aandacht voor meerstemmigheid en zangtechniek. Omdat de groepen zo klein worden gehouden, is er veel ruimte voor persoonlijke begeleiding. Het is dus eigenlijk een cross-over tussen privéles en meedoen aan een groot koor.