Grand Voices in Zwolle

Popkoor in Zwolle

Hou je van zingen en doe je dat graag met anderen? Streef jij graag naar kwaliteit binnen een koor? Dan is Grand Voices in Zwolle echt iets voor jou! Grand Voices is een volwassen popkoor binnen Grandesco Music.

Het popkoor in Zwolle bestaat uit ongeveer 10 personen. Deze groep wordt bewust klein gehouden om zo ook echt persoonlijke coaching te kunnen geven op het gebied van samenzang, meerstemmigheid en zangtechniek. Het is eigenlijk een cross-over tussen privéles en meedoen met een groot koor. Daarnaast wordt er elk jaar een masterclass georganiseerd met specifieke coaching op podiumpresentatie.

Kwalitatief popkoor

We streven naar kwaliteit en daarom moet je auditie doen om deel te nemen aan Grand Voices in Zwolle. Na de gratis proefles kun je besluiten om auditie te doen, deze kan dan terplekke worden ingepland met de docent. Op zoek naar een popkoor waar je geen auditie voor hoeft te doen? Kies dan voor The Voices.

Grandesco Presents

Naast de groepsles, zijn optredens ook een vast onderdeel van het lesprogramma. Tijdens het Kerstbal en de Jaarafsluiting krijgt het koor de kans om vrienden en bekenden te laten zien wat zij heeft geleerd tijdens de zanglessen. Op deze manier wordt er ook podiumervaring opgedaan.

Wie leidt het koor?

Grand Voices wordt geleidt door Arla Brandsma. Arla is afgestudeerd aan het conservatorium Zwolle en heeft veel ervaring met geven van individueel en groepslessen gericht op zang.

Wanneer repeteert Grand Voices?

Grand Voices repeteert 1x in de twee weken op dinsdagavond van 19.45u tot 21.15u.