Raples in Zwolle

Leren rappen

Lijkt het je gaaf om te beginnen met hiphop? Of wil je jezelf juist verbeteren als rapper? Volg nu raples in Zwolle en werk samen met je coach aan het creëren van je eigen stijl! Tijdens deze raplessen leer je o.a.:

  • Schrijven van teksten;
  • Creatief met rijmen;
  • Het lekker laten lopen van je tekst samen met de beat;
  • Werken aan je stemgeluid;
  • Het creëren van je eigen stijl.

Je coach geeft je wekelijks of tweewekelijks les in het ontwikkelen van jezelf, en misschien sta jij wel binnen de kortste keren met je mic op het podium!

Grandesco Presents

Naast de individuele lessen, zijn optredens ook een vast onderdeel van het lesprogramma. Aan het einde van het jaar krijgt elke rapper de kans om vrienden en bekenden te laten zien wat hij/zij heeft geleerd tijdens de pianolessen. Op deze manier wordt er ook podiumervaring opgedaan. Daarnaast worden er door het jaar heen ook meerdere optredens georganiseerd!

Als je er klaar voor bent is er uiteindelijk ook de mogelijkheid om rapper te worden in één van de bands van Grandesco Music. Deze bands zijn er op verschillende leeftijden en niveaus. Zie bandcoaching.

De docent

De raplessen worden gegeven door Benjamin van Slooten. Hij heeft ruime ervaring met het geven van raples in Zwolle. Klik op de foto om meer over hem te lezen!

Wanneer heb ik les?

Als je na de proefles besluit om verder muziekles te gaan volgen, zoekt de docent samen met jou een vast moment uit voor de muzieklessen.