Saxofoonles in Zwolle

Saxofoon leren spelen

Bij Grandesco Music krijg je saxofoonles in Zwolle, gericht op jouw wensen en doelen, op maat dus! Gierende solo’s, of juist subtiele invullingen. Dit te gekke instrument prikt overal doorheen en voegt iets unieks toe! Wil jij saxofoon leren spelen of wil je groeien op dit instrument? Grandesco Music biedt jou deze kans. Jouw docent zal je uitdagen om er alles aan te doen om uiteindelijk jouw doelen te bereiken.

Word de nieuwe Candy of Hans Dulfer en blow them away! Behalve techniek en theorie, wordt er in de lessen ook aandacht besteed aan houding, improvisatie en presentatie. Jouw creativiteit moet volledig tot bloei komen!

Grandesco Presents

Naast de individuele lessen, zijn optredens een vast onderdeel van het lesprogramma. Aan het einde van het jaar krijgt elke saxofonist de kans om vrienden en bekenden te laten zien wat hij/zij heeft geleerd tijdens de saxofoonlessen. Op deze manier wordt er ook podiumervaring opgedaan.

Als je er klaar voor bent is er uiteindelijk ook de mogelijkheid om saxofonist te worden in één van de bands van Grandesco Music. Deze bands zijn er op verschillende leeftijden en niveaus. Zie bandcoaching.

De docent

De saxofoonlessen worden gegeven door Ezra Efdé. Ezra treedt zelf vaak op en weet daardoor goed wat jij nodig hebt om een goede saxofonist te worden. Op basis van jouw leerwensen gaan jullie aan de slag!

Wanneer heb ik les?

Als je na de proefles besluit om verder muziekles te gaan volgen, zoekt de docent samen met jou een vast moment uit voor de muzieklessen.