Aart Lameris

Aart Lameris

Gitaar

Ik ben Aart Lameris en ik geef gitaarles bij Grandesco Music. Sinds mei 2018 is de tweede vestiging van Grandesco Music geopend in Zwartsluis waar ik de mede-eigenaar van ben. Daarnaast geef ik nog mijn eigen gitaarlessen in Sint-Jansklooster en Nunspeet.

Muziek

Zelf ben ik gitaar gaan spelen omdat ik helemaal fan was van een paar te gekke bands. Ik vond het fantastisch dat ik de nummers die ik dagelijks luisterde na heel hard oefenen zelf na kon spelen op gitaar. Dat heeft me gemotiveerd om er helemaal voor te gaan. Ik ben gitaarles gaan volgen, naar de muziekopleiding uitvoerend artiest op Deltion gegaan en heb veel in bandjes gespeeld. Nu geef ik deze passie voor muziek door aan mijn leerlingen!

Samen met Bram van Leeuwen heb ik een gitaarmethode ontwikkeld waarin een duidelijke visie naar voren komt: een laagdrempelige en resultaatgerichte manier om gitaar te leren spelen. Deze visie komt ook naar voren in de gitaarlessen en dat werkt effectief. Leerlingen die helemaal bij nul beginnen hebben binnen de kortste keren de basis van gitaarspelen onder de knie. De nadruk ligt meer op de praktijk dan op de theorie.

Mijn lessen

Tijdens de lessen besteed ik vooral aandacht aan:

  • De basics van gitaar: akkoorden, plectrumspel, fingerpicking en meer basistechnieken
  • Het ontdekken van de muziekstijlen en de liedjes die jij het leukst vindt
  • Jou kennis laten maken met nieuwe stijlen om je muzikale horizon te verbreden
  • Veel liedjes! Je leert het beste door er meteen mee aan de slag te gaan
  • Je doelen: Ooit in een band? Je idolen naspelen? Jezelf begeleiden?
  • Je laten ervaren dat het heel veel plezier op kan leveren!

Ik zie je graag bij een proefles!