Allard de Bruijne

Allard de Bruijne

Piano

Hoi! Mijn naam is Allard de Bruijne en ik geef pianoles bij Grandesco Music. Ik heb toetsen gestudeerd aan het ArtEZ conservatorium. Als toetsenist ben ik veel bezig met sound door onder andere te werken met synthesizers. Daarnaast schrijf en produceer ik veel eigen muziek.

Muziek

Al vroeg ben ik begonnen met pianolessen en heb ik de opleiding Artiest gevolgd aan het Deltion College in Zwolle. Na die te hebben afgerond ben ik in 2014 gestart met de opleiding tot toetsenist aan het ArtEZ Conservatorium. Daar heb ik les gehad van Hilvert Roorda (pop), Arno Schlijper (pop), Sebastian Altkamp (jazz) & Jeroen van Vliet (jazz).

De afgelopen jaren heb ik in verschillende bands gespeeld en op veel mooie plekken mogen staan zoals de Melkweg in Amsterdam en op festivals als Popronde, Bevrijdingsfestival en de Horizontour. Op dit moment ben ik veel aan het schrijven aan eigen muziek en ben ik onderdeel van de elektronische act Fjaler.

Mijn lessen

In mijn pianolessen doen we verschillende dingen. Ik vind het leuk om je een popliedje te leren. Heb je een tof nummer gehoord en wil je die graag leren? Dan maak ik een partij voor jou op jouw niveau waardoor je spelenderwijs leert. We kunnen ook samen een liedje schrijven en opnemen of bezig gaan met de synthesizer. Als het leuk lijkt om les van mij te krijgen, zie ik je graag een keertje op een proefles!