Allard de Bruijne

Allard de Bruijne

Piano

Hoi! Ik ben Allard de Bruijne en geef pianoles bij Grandesco Music. Op dit moment ben ik bijna klaar met studeren aan het ArtEZ conservatorium in Enschede met als hoofdvak toetsen. Ik ben veel bezig met synthesizers en vind het ook leuk om te produceren.  Daarnaast speel ik in verschillende bands en schrijf ik mijn eigen muziek.

Muziek

Op mijn 9e ben ik begonnen met pianolessen en heb daar lange tijd pianoles gehad tot mijn 16e. Ik ben toen begonnen aan de opleiding Artiest aan het Deltion College. Na die te hebben afgerond ben ik in 2014 gestart aan het conservatorium van Enschede. Daar heb ik les gehad van Hilvert Roorda (pop), Arno Schlijper (pop), Sebastian Altkamp (jazz) & Jeroen van Vliet (jazz). Ik heb de afgelopen jaren in verschillende bands gespeeld en op mooie plekken mogen staan zoals de Melkweg, een aantal bevrijdingsfestival en nog een aantal andere mooie plekken. De laatste jaren speel ik vooral in indie bands (whatimeant) of ben ik onderdeel van elektronische projecten (Fjaler).

Mijn lessen

In mijn pianolessen doen we verschillende dingen. Heb je een tof nummer gehoord en wil je die graag leren? Dan maak ik een partij voor jou op jouw niveau waardoor je spelenderwijs leert. Kom gerust een keertje langs voor een proefles!