Arla Brandsma

Arla Brandsma

Zang | Grand Voices

Ik ben Arla Brandsma en ik geef zangles bij Grandesco Music. Naast zangles geef ik ook leiding aan het koor Grand Voices. Naast het lesgeven bij Grandesco Music, ben ik samen met Zoë Hemmes Vocal Fusion gestart. Met Vocal Fusion willen we graag de verbinding laten zien tussen verschillende muziekstijlen.

Muziek

Toen ik op de basisschool zat werd mijn liefde voor muziek duidelijk. Ik was 5 jaar toen ik ben begonnen op een klassieke koorschool. In 2008 heb ik besloten om de MBO-opleiding Artiest Muziek Uitvoerend te gaan volgen. Na mijn eindexamen ben ik gelijk doorgegaan naar het ArtEz conservatorium in Zwolle. Hier heb ik de opleiding Jazz&pop gestudeerd met als hoofdvak zang. Hier kreeg ik onder andere les van Zosja el Rhazi en Ronald Douglas. Ook heb ik workshops gevolgd van onder meer Rob de Nijs, Jennie Lena en Gino Vannelli.

Om de zangtechnieken beter te begrijpen heb ik 3 cursussen gevolgd in EVT, die gegeven werden door Anne-marie Speed. Deze techniek gebruik ik tegenwoordig ook in mijn zanglessen. In 2015 ben ik afgestudeerd aan het conservatorium met een 9 door middel van een ode aan Michael Jackson.

Mijn grote inspiratiebronnen zijn Michael Jackson, Stevie Wonder, Ella Fitzgerald en Beyonce. Zoals je wel kunt zien heb ik een ontzettend grote liefde voor jazz, pop en soul. Maar toch zijn andere stijlen mij niet onbekend.

Mijn lessen

Als je bij mij komt lessen gaan we allereerst kijken naar je techniek. Maar daarnaast vind ik plezier en inleving in de muziek ook erg belangrijk. Ook neem ik je graag mee in het leren kennen van nieuwe stijlen muziek! Ben je op zoek naar een zangdocent die je helpt voorbereiden op de toelating van je muziekopleiding? Ook dan kan ik je helpen!