Fabiënne Schadee

Fabiënne Schadee

Grandesco Basics

Hallo, ik ben Fabiënne Schadee en ik geef de cursus Grandesco Basics bij Grandesco Music. Dit zijn tien AMV-lessen voor kinderen van zes tot en met acht jaar. Ik studeer momenteel aan het Conservatorium in Zwolle. Hier doe ik de opleiding tot Docent Muziek, met hoofdvak Zang licht. Ik treed zo nu en dan op met bandjes en ik zing in de Vocalgroup VIVID.

Muziek

Al sinds ik mij kan herinneren ben ik bezig met het maken van muziek. Toen ik acht jaar oud was, heb ik zelf ook AMV-lessen gevolgd in Meppel. Toen ik die cursus had afgesloten, mocht ik van mijn ouders lessen nemen in een muziekinstrument. Ik koos ervoor om op pianoles te gaan. Gedurende jaren heb ik dat afgewisseld met het spelen van gitaar.

Ik kwam er al snel achter dat mijn specialiteit bij het zingen lag. Nadat ik mee had gedaan met Kinderen voor Kinderen, besloot ik een vooropleiding van een musical opleiding te doen. Hier heb ik vele jaren met plezier een combinatie van zang, dans en theater mogen uitvoeren.
Na een aantal jaren besloot ik mij toch op het zingen te focussen. Zo belandde ik op het Artez conservatorium in Zwolle.

Mijn lessen

In mijn AMV-lessen kom je in aanraking met verschillende muziekinstrumenten. Ook leer ik jou de basis van de muziektheorie. Ik heb er heel veel zin in, ik hoop jij ook! Hopelijk tot ziens!