Femke Evers

Femke Evers

Grandesco Basics | Little Voices | Major Voices | Zangles (pop)

Hoi! Ik ben Femke Evers en ik geef de cursus Grandesco Basics. Dit zijn 10 AMV-lessen van Grandesco Music. Ik studeer Docent Muziek aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle, met als hoofdvak Zang licht. Verder heb ik veel gezongen in koren en veel in aanraking gekomen met de combinatie muziek en theater.

Muziek

Toen ik 8 jaar oud was heb ik AMV-lessen gevolgd bij KNA-Lunteren en al snel kwam ik erachter dat ik ritmisch goed was. Ik ben vrij snel op drumles gegaan en vond dit natuurlijk hartstikke stoer. Een paar jaar later ben ik op marimba les gegaan en toen ontdekte ik dat muziek maken echt mijn passie was. Naast mijn marimbalessen zat ik in een slagwerkgroep en had ik wekelijks zangles.

Ik heb marimba en drumles gehad van Marco Onstenk en Zangles van Ali Hendriksen. Mijn muziek docent op de middelbare school zei dat de opleiding Muziek Docent iets voor mij was, ik ben bij de open dag gaan kijken en voelde mij gelijk thuis in Zwolle. Toen ik auditie had gedaan en was aangenomen is mijn leven alleen nog maar meer in het teken van muziek gaan staan.

Mijn lessen

Als je bij mij de AMV-lessen komt volgen kom je in aanraking komen met verschillende instrumenten en leer ik je de basis van de muziektheorie. Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ik, want ik heb er enorm veel zin in! Hopelijk tot ziens!