Gerben Woudenberg

Gerben Woudenberg

Drums

Hoi! Ik ben Gerben Woudenberg en ik geef drumles bij Grandesco Music! Op dit moment volg ik de opleiding Artiest/Muzikant op het Deltion in Zwolle.

Muziek

Mijn fascinatie voor drums begon al jong. Ik wist ook al snel dat ik wilde drummen en ook echt op drumles zou gaan. Het begon op mijn vijfde met blokfluitles, dit groeide al snel door naar djembéles en uiteindelijk de drumles van Marcus Wiebenga en Richard Woudenberg. Ik begon met spelen bij de lokale slagwerkgroep, Afslag Nijkerk. Op mijn 14e belandde ik bij het Amersfoorts Jeugd Orkest, waar ik eerst inviel en nu een vast lid ben. Met dit orkest heb ik al veel gave dingen gedaan, zoals optreden in het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam, samen met Guus Meeuwis opgetreden en voor de koning gespeeld. Momenteel word ik ook door verschillende orkesten en bands gevraagd om in te vallen, waardoor ik kennis maak met veel verschillende muziekstijlen.

Sinds een paar jaar geef ik ook les, dit begon bij een vriend. Al snel ontdekte ik hoe leuk ik het vind om mijn passie op anderen over te dragen. Op mijn opleiding krijg ik les in hoe je workshops en lessen geeft. Deze lessen gaven mij weer een bevestiging in hoe leuk ik het vind om les te geven. En zo groeide dit naar een aantal eigen leerlingen en lesgeven bij Grandesco.

Mijn lessen

Wat ik mijn leerlingen aanbied? Vooral plezier natuurlijk! Daarnaast vind ik het heel belangrijk om in te spelen op wat de leerling wil en leuk vindt om te leren. Wij gaan veel bezig met op bekende nummers spelen of eigen ritmes verzinnen. Daarnaast geef ik nog een stukje theorie mee om alles beter te gaan snappen. Ook gaan we filmen wat jij speelt zodat jij dat aan je familie kan laten zien en wij kunnen kijken wat goed ging en wat nog beter kan! Zo gaan wij samen het beste maken van jou als leerling! Ik hoop je snel te zien op een gratis proefles!