Herralt Hoving

Herralt Hoving

Drums

Ik ben Herralt Hoving en ik geef drumles bij Grandesco Music. Op dit moment doe ik veel sessiewerk voor verschillende bands en speel ik naast drums ook basgitaar bij de band ‘Invited’ uit Zwolle.

Muziek

Ik ben op mijn vijfde begonnen met drumles. Op mijn zesde speelde ik voor het eerst mee in een orkest waar ik veel heb geleerd over zowel techniek als het lezen van bladmuziek. Op mijn tiende had ik al wat jaren ervaring en werd ik gevraag om mee te spelen met BigBand Coevorden.

Toen ik elf jaar oud was kwam ik voor het eerst in aanraking met een Top-40 coverband. Bij beide heb ik ontzettend veel podiumervaring opgedaan, onder andere bij een tour in België! Op mijn vijftiende ben ik begonnen met studiowerk.

Mijn lessen

Ik vind het belangrijk dat iedereen het naar zijn zin heeft tijdens de lessen want ik vind muziek maken het mooiste wat er is! Daarnaast vind ik het belangrijk dat iedereen de juiste techniek leert, maar is er ook ruimte om af en toe lekker los te gaan op eigen gekozen nummers! Je bent van harte welkom om bij mij te komen lessen!