Kai Zwaferink

Kai Zwaferink

Gitaar

Hoi! Ik ben Kai Zwaferink en ik geef gitaarles bij Grandesco Music. Op dit moment studeer ik MediaMusic aan het ArtEZ Conservatorium in Enschede, met als richting Band & Artist Producer. Daarnaast heb ik mijn eigen project ‘MAYIM’ en speel ik in verschillende bands!

Muziek

Op 12 jarige leeftijd zei ik tegen mijn ouders dat ik een gitaar wilde hebben. Ik kreeg vervolgens een Spaanse gitaar en heb een jaar lang met die gitaar zelfstandig leren spelen. Toen ben ik weer naar mijn ouders gestapt met de vraag of ik een elektrische gitaar mocht, ik wou namelijk heel graag alle liedjes van vooral Green Day spelen. Na 2 jaar zelfstandig leren ben ik op les gegaan bij Jeffrey Migchelsen. Het gitaarspelen werd toen nog leuker omdat ik veel meer en sneller leerde.

Na de middelbare school ben ik begonnen op de Artiestenopleiding van het Deltion College. Hier ging ik in mijn eerste echte bandjes spelen en ging ik zelf meer muziek schrijven. Na 3 mooie jaren van gitaar studeren besloot ik om het roer wat om te gooien. Ik ging me focusses op het schrijven en produceren van voornamelijk mijn eigen muziek. Zo ben ik terecht gekomen bij het ArtEZ Conservatorium in Enschede.

Mijn lessen

Het belangrijkste aan muziek maken is voor mij plezier hebben! Ik leer je alle basis van het gitaar spelen en meer! Het liefst aan de hand van muziek die jij zelf leuk vind, zo leer je dingen die je echt leuk vind en blijft je motivatie hoog. Ik zie je graag snel bij een proefles!