Luuk Woudstra

Luuk Woudstra

Gitaar

Hoi! Ik ben Luuk Woudstra en ik geef gitaarles namens Grandesco Music op basisschool de Aquamarijn. Momenteel studeer ik de opleiding Docent muziek aan het ArtEZ conservatorium in Zwolle. Mijn hoofdvak is gitaar en daarbij doe ik een minor Jazz en Pop zang. In mijn vrije tijd schrijf ik liedjes en zing en speel ik gitaar in de band Octopus Garden. Daarnaast kan je me af en toe zien spelen in cafeetjes in Zwolle.

Muziek

Ik ben begonnen met gitaar spelen toen ik 14 was. Muziek is vanaf dat moment een steeds grotere rol gaan spelen in mijn leven en inmiddels kan ik echt niet meer zonder. Na een vergeefse poging na mijn middelbare school om bij een muziekopleiding te auditeren, kwam ik na een jaar toch terecht op ArtEZ. Inmiddels zit ik in mijn derde jaar van mijn opleiding en ben ik uitgegroeid tot een veelzijdige muzikant met een voorliefde voor creatieve vrijheid in muziek.

Mijn lessen

Wat ik vooral geleerd heb in mijn muzikale ontwikkeling tot nu toe, is hoe gaaf het is als je vrij muziek kan maken. Hoe gaaf is het als je een nummer beheerst en er je eigen gevoel in kan leggen! En daarmee de juiste snaar kan raken, misschien wel met een traag tempo of misschien juist heel snel. Het gaat erom hoe jij je voelt op dat moment en hoe je dat gevoel overbrengt met de muziek die je maakt. Dat is voor mij muziek en daar wil ik graag ook in mijn lessen mee aan de slag.

Toen ik begon met gitaarles gingen we meteen al aan de slag met liedjes die ik wilde leren. Mijn leraar ging uit van mijn motivatie in de les. Daarnaast was hij enorm inspirerend voor mij omdat hij een hele goede gitarist was. Ik vind het in mijn eigen lessen nog steeds heel belangrijk om te kijken naar je eigen motivatie. Ik zoek vaak samen met jou naar een stuk of een muziekstijl dat jou inspireert. Ik hoop dat ik jou kan inspireren en dat we samen jouw muzikaliteit kunnen ontdekken!