Maaike van Putten

Maaike van Putten

Zang

Hoi! Ik ben Maaike van Putten en ik geef zangles bij Grandesco Music. Op dit moment studeer ik Docent Muziek aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle, met als hoofdvak Zang licht. Verder zing ik met verschillende muzikanten op bruiloften, feesten, in kerkdiensten en bij andere gelegenheden. Ook ben ik zangeres in een muziekteam in de VEZ.

Muziek

Al sinds ik kan zingen, zing ik! Altijd was ik bezig met liedjes zingen en schrijven. Toen ik 6 jaar oud was, ging ik op gitaarles. Dit vond ik fantastisch! Eindelijk kon ik mezelf begeleiden terwijl ik zong en dit leidde tot nog meer. Ik schreef een heleboel liedjes en hier ben ik nog steeds druk mee bezig. Ik deed mee aan talentenjachten en vond het ontzettend leuk om op te treden in de klas, straat en kerk.

Toen ik op de middelbare school kwam, ging ik in bandjes zingen. Met wat vrienden had ik een band opgericht. We traden eerst alleen op op school (met kerstvieringen e.d.) maar op een gegeven moment zijn we ook buiten school gaan optreden. Dit was ontzettend leuk en leerzaam, op deze manier groeide ik in mijn presentatie op het podium. Ondertussen belandde ik in andere bands en ik zong op allerlei plekken.

Mijn lessen

Houd jij ook zo van zingen en wil je meer en meer groeien? Kom dan gezellig een keer langs voor een proefles! We zullen samen lekker gaan werken aan het vertrouwen in je eigen stem en ik zal je helpen om alles er uit te halen wat er in zit! Tot snel!