Noam Staal

Noam Staal

Cello

Mijn naam is Noam Staal en ik geef celloles bij Grandesco Music. Ik ben klassiek opgeleid cellist en speel zelf voornamelijk klassieke composities, maar ik sta open voor veel verschillende genres.

Muziek

Ik heb cello gestudeerd bij Jeroen den Herder in Amsterdam en Karlien Bartels in Zwolle. In 2017 ben ik afgestudeerd met een 9 en daarmee behaalde ik mijn masterdiploma. Ik kreeg verder masterclasses en lessen van bekende cellopedagogen zoals Jeroen Reuling, Anner Bijlsma, Lucia Swarts en Mirel Iancovici.

Ik speel graag kamermuziek in verschillende vormen en treed momenteel veel op met het Odayin Pianotrio en het mede door mij in Zwolle opgerichte Libero strijkorkest: www.liberostrijkorkest.com

Mijn lessen

Mijn lessen zijn voor cellisten van alle leeftijden en niveaus. Omdat cello spelen niet eenvoudig is, is regelmatig oefenen een vereiste, zeker voor spelers die op latere leeftijd beginnen. In mijn lessen geef ik jou de juiste oefeningen mee die passen bij jouw niveau. De nadruk ligt in mijn lessen echter op het plezier in muziek en samenspel.