Noam Staal

Noam Staal

Cello

Mijn naam is Noam Staal en ik geef celloles bij Grandesco Music. Ik speel al ruim 25 jaar cello en doe dit nog steeds met veel plezier.

Muziek

Ik heb cello gestudeerd bij Jeroen den Herder in Amsterdam en Karlien Bartels in Zwolle. In 2017 ben ik afgestudeerd met een 9 en daarmee behaalde ik mijn masterdiploma. Ik kreeg verder masterclasses en lessen van bekende cellopedagogen zoals Jeroen Reuling, Anner Bijlsma, Lucia Swarts en Mirel Iancovici. Na het afsluiten van mijn masterstudie heb ik – naast zo veel mogelijk concerten geven – ook altijd met veel plezier lesgegeven

Inmiddels heb ik leerlingen van allerlei leeftijden, en die afwisseling bevalt me goed. Of je nu 6 of 60 bent, dat maakt voor mij niet uit, als je maar wel gemotiveerd bent om het instrument te leren bespelen, want het is niet eenvoudig en vereist doorzettingsvermogen om de eerste stappen te zetten. Maar het gaat zeker niet alleen om hard werken; het plezier van muziek maken staat voorop; bij solo en samenspel – en ook plezier tijdens de les zelf!

Mijn lessen

In mijn lessen benader ik elke leerling persoonlijk, omdat ook elke leerling eigen wensen en mogelijkheden heeft. Ik probeer om iedereen op zijn eigen manier te leren spelen en te laten spelen. Zie ik jou bij een proefles?