Veerle Verschuren

Veerle Verschuren

Zang

Ik ben Veerle Verschuren en ik geef online zangles bij Grandesco Music. Naast de muziekles in Zwolle, geef ik ook zangles in Haps waar mijn roots liggen. Samen met Arla zit ik in de feestcommissie. Wij zorgen voor de organisatie van de optredens van Grandesco Presents!

Muziek

Voordat ik begon op het ArtEZ conservatorium in Zwolle, heb ik eerst 2 jaar PABO gedaan. Lesgeven heb ik dus altijd al interessant gevonden, maar het liefste doe ik dat in muziek! Tijdens mijn jazz & pop studie heb ik de band ‘Velvet Vibes‘ opgericht. In de afgelopen jaren heb ik veel stemtechnische kennis vergaard door het volgen van allerlei EVT cursussen.

Mijn lessen

Ik vind het belangrijk dat elke leerling op zijn/haar eigen niveau les krijgt op een manier die bij diegene past, ongeacht de ervaring of leeftijd. Ik ben flexibel en ga voor een veilige leeromgeving. Dat vind ik een goede basis voor vooruitgang! Daarnaast gaan we samen werken aan o.a. stemtechniek, uitspraak, podiumpresentatie, timing en interpretatie! Zie ik jou bij de proefles?