Wouter de Goeij

Wouter de Goeij

Piano

Ik ben Wouter de Goeij en ik geef pianoles bij Grandesco Music. Naast het lesgeven ben ik verantwoordelijk voor een groot deel van de administratie. Op dit moment speel ik in de band Worship Together en speel ik in een van de muziekteams van CGK Zwolle.

Muziek

Ik ben al vroeg begonnen met het maken van muziek. Toen ik 6 jaar was ben ik begonnen met keyboardlessen en ben op mijn 12e overgestapt op pianolessen. Sindsdien ben ik gaan spelen in diverse bandjes.

In 2012 heb ik de opleiding Docent Muziek succesvol afgerond met het project LAB1870. Dat is een project waarbij senioren van 70+ en jongeren van 18- samen muziek maken in koor en band. Een aantal van deze senioren zaten op Jong van Harte. Jong van Harte is een koor voor senioren van 65+. Omdat hun huidige dirigent stopte, ben ik door Jong van Harte benaderd om te dirigeren en te begeleiden. Dit aanbod heb ik aangenomen en sinds september 2015 begeleid en dirigeer ik het koor elke woensdagmiddag.

Mijn lessen

In mijn lessen staat plezier centraal. Naast plezier vind ik het ook belangrijk dat jij je op jouw gemak voelt, hierdoor kennen we elkaar beter en leer je meer in de les. Ik ga altijd uit van de leerwens van de leerling. Op basis van de nummers die jij wil leren spelen, pas ik mijn lesgeven aan. We gaan dus gelijk aan de slag in de praktijk, maar altijd met een goede basis. Wil je ook pianoles? Vraag hieronder een proefles aan!