Tromboneles in Zwolle

Trombone leren spelen

Bij Grandesco Music kun je leren hoe je één van de meest veelzijdige instrumenten ooit speelt. Trombone is wijd inzetbaar, zowel in harmonieorkesten, als in symfonieorkesten; bigbands, funkbands, popmuziek en als solo-instrument. Bij de lessen gaat het dan ook om jouw muzieksmaak. Zijn er één of meer van deze stijlen die je helemaal het einde vind? Dan gaan we daar mee aan de slag!

Techniek en Theorie

Het is belangrijk om uiteindelijk een goede basis op te bouwen. Er wordt in de lessen dan ook gewerkt aan de adem, de stand van de lippen en de schuiftechniek. Maar vanaf het begin gaan we gelijk aan de slag in de praktijk. Hierdoor voorkomen we dat we het allerbelangrijkste niet uit het oog verliezen: het plezier in muziek en trombone!

Grandesco Presents

Naast de individuele lessen, zijn optredens ook een vast onderdeel van het lesprogramma. Aan het einde van het jaar krijgt elke tromboneleerling de kans om vrienden en bekenden te laten zien wat hij/zij heeft geleerd tijdens de trombonelessen. Op deze manier wordt er ook podiumervaring opgedaan. Daarnaast worden er door het jaar heen ook meerdere optredens georganiseerd!

Als je er klaar voor bent is er uiteindelijk ook de mogelijkheid om trombonist te worden in één van de ensembles van Grandesco Music. Deze ensembles zijn er op verschillende leeftijden en niveaus. Zie Ensemble

De docent

De trombonelessen worden gegeven door Benjamin Hondorp. Benjamin studeert klassiek trombone aan ArtEZ conservatorium en speelt veel in symfonieorkesten en andere klassieke ensembles en concerten.

Wanneer heb ik les?

Als je na de proefles besluit om verder muziekles te gaan volgen, zoekt de docent samen met jou een vast moment uit voor de muzieklessen.