Trompetles in Zwolle

Trompet leren spelen

Bij Grandesco Music krijg je trompetles in Zwolle en dat is blazen geblazen! Wil jij swingen met een groep blazers of een vette trompetsolo neerzetten? Of je nou wilt spelen en improviseren a-la Miles Davis of als je juist de nieuwste hits wilt meespelen, samen met jouw docent ontwikkel je de skills die jij zelf het belangrijkste vindt om te leren

Techniek en theorie

Om trompet te spelen is een goede basistechniek nodig! In de lessen staan we onder andere stil bij ademhaling, tongpositie en de juiste stand van je lippen. Maar we gaan ook gelijk aan de slag! Op basis van de nummers die jij wil leren spelen, krijg je oefeningen mee. Het is van groot belang dat de oefeningen en lessen leuk zijn om te doen. Dit motiveert en zorgt ervoor dat je zo ook echt gaat doen.

Grandesco Presents

Naast de individuele lessen, zijn optredens ook een vast onderdeel van het lesprogramma. Aan het einde van het jaar krijgt elke trompettist de kans om vrienden en bekenden te laten zien wat hij/zij heeft geleerd tijdens de trompetlessen. Op deze manier wordt er ook podiumervaring opgedaan. Daarnaast worden er door het jaar heen ook meerdere optredens georganiseerd!

Als je er klaar voor bent is er uiteindelijk ook de mogelijkheid om trompettist te worden in één van de bands van Grandesco Music. Deze bands zijn er op verschillende leeftijden en niveaus. Zie bandcoaching.

De docent

De trompetlessen worden gegeven door Laurens van Bart. Hij heeft ruime ervaring in het geven van trompetles in Zwolle. Klik op de foto om meer over hem te lezen en over hoe hij lesgeeft!

Wanneer heb ik les?

Als je na de proefles besluit om verder muziekles te gaan volgen, zoekt de docent samen met jou een vast moment uit voor de muzieklessen.

 

Trompetles in Zwolle