Ukeleleles in Zwolle

Ukelele leren spelen

Bij Grandesco Music leer je ukelele spelen op een praktische manier. Heb je een ukelele liggen en lijkt het je leuk om dit goed te leren spelen? Vraag dan meteen een gratis proefles aan. 

Er zijn genoeg mensen die thuis een ukelele hebben en vaak wordt het gezien als speelgoed. Het is echter een serieus muziekinstrument en populair in de akoestische (folk) muziek en bij het kampvuur. Ook als je nog helemaal geen ervaring hebt met een muziekinstrument kun je met de ukelele aan de slag. Het is een erg toegankelijk instrument.  

Slagjes en akkoorden

Naast de liedjes die jij wil leren gaan we natuurlijk ook aan de slag met akkoorden en technieken. Tokkelen, plectrums en aanslag komen ruimschoots aan bod. Ook het theoretische aspect wordt zeker behandeld, maar altijd met een praktische inslag zodat je het meteen kunt toepassen.

Grandesco Presents

Elk seizoen krijg je de mogelijkheid om aan iedereen die je kent te kunnen laten zien wat je kunt tijdens Grandesco Presents. Deze optredens worden georganiseerd op mooie podia in Zwolle, onder andere in Hedon Zwolle. Zo doe je als muzikant ook meteen podiumervaring op! De docenten van Grandesco Music vormen bands en jij speelt dan samen met de docentenband. Door vaker op te treden wordt je er ook echt beter in en ontwikkel je jouw spel en ook jouw performance.

De docent

Grandesco Music heeft meerdere ukeleledocenten (zie hiernaast of hieronder). Het is van belang dat je ook echt leer wat je wilt leren, daarom richten ze zich op verschillende stijlen en daarnaast op jouw specifieke wens. De ukeleledocenten studeren of zijn afgestudeerd aan het conservatorium of doen een andere relevante opleiding. Ze hebben ruime ervaring met het geven van ukeleleles in Zwolle.

Wanneer heb ik les?

Als je na de proefles besluit om verder muziekles te gaan volgen, zoekt de docent samen met jou een vast moment uit voor de muzieklessen.