Update coronavirus

Update coronavirus
17 augustus 2020 Grandesco Music

Update 17 augustus 2020

Vandaag start het nieuwe seizoen! We gaan weer beginnen met lessen op locatie. We hebben de locatie zo ingericht, dat 1,5 meter afstand bewaard kan blijven. Meer informatie vind je hier.

Update 4 mei 2020

Het coronavirus houdt ons langer in de greep dan we gehoopt hadden. Dit betekent voor de muzieklessen dat deze nog steeds via videolessen worden opgepakt. We hebben in de afgelopen weken gemerkt dat dit over het algemeen erg goed gaat! Via deze weg willen we je bedanken voor je begrip in deze situatie.

Helaas zijn de videolessen niet voor alle instrumenten haalbaar. Voor een aantal van deze lessen zal de muziekschool weer open gaan. Van jouw docent hoor je of jij weer les mag volgen op de muziekschool. Meer informatie hierover vind je bij de veelgestelde vragen op de website. Hier lees je ook wat Grandesco Music doet om de maatregelen vanuit het RIVM op te volgen.

Update 2 april 2020

Update 15 maart 2020

Naar aanleiding van de persconferentie van de ministers Slob en Bruins op 15 maart, schrijven we dit bericht. De regering roept ons op om zoveel mogelijk thuis te blijven om de verspreiding van het COVID19 virus in te perken. Grandesco Music wil verantwoordelijk omgaan met ieders gezondheid en daarom hebben we besloten om met onmiddellijke ingang alle fysieke lessen op te schorten tot 6 april.

Ook onze oefenruimtes blijven gesloten en gaat Potje Jam(men) dit jaar niet door.

We streven er naar om jou dit seizoen toch de lessen te geven waar je recht op hebt. De mogelijkheden hiervoor zijn we op dit moment aan het onderzoeken. De incassomomenten van 1 april, 1 mei en 1 juni blijven daarom dus ook gewoon actief. Hiermee willen we ook onze docenten een zoveel mogelijk financiële zekerheid geven. Als ZZP-ers zijn zij de eerste die vol geraakt worden, naast het ook niet doorgaan van diverse optredens.

We willen benadrukken dat we de impact van dit virus betreuren en vragen om jouw begrip. We hopen dat we snel weer met je aan het werk kunnen in goede gezondheid.

Heb je hierover vragen/opmerkingen? Stuur een mailtje naar bram@grandescomusic.nl. Wanneer aanvullende maatregelen getroffen worden, zul je opnieuw bericht van ons ontvangen.