Update coronavirus

Update coronavirus
17 mei 2021 Grandesco Music

Update 19 mei 2021

Update 17 mei 2021

Op woensdag 19 mei mogen wij de deuren weer openen! Voor meer informatie kun je bij jouw docent terecht.

Update 11 mei 2021

De persconferentie van 11 mei 2021 schetste een positief vooruitzicht. Dit houdt voor ons in dat wij op woensdag 19 mei de deuren weer mogen openen. Wij hebben er zin in!

Houd er rekening mee dat op maandag 17 mei de overheid alsnog kan beslissen dat de versoepelingen niet doorgaan. Dit zou inhouden dat de volledige heropening nog op zich laat wachten.

Update 3 maart 2021

We mogen eindelijk weer (deels) lesgeven! Kinderen t/m 12 jaar mogen we weer ontvangen bij Grandesco Music, voor de rest van onze leerlingen moeten we nog even wachten tot we meer nieuws krijgen.

Update 12 januari 2021

De lockdown is helaas met drie weken verlengd. Tot 9 februari blijven wij in vaasje 5 van onze routekaart.

Update 15 december 2020

Helaas zullen wij voor 5 weken weer onze deuren moeten sluiten! We schakelen over naar vaasje 5 van onze routekaart. Bij vragen kun je bij je docent terecht!

Download hier de routekaart als pdf

 

Update 17 november 2020

Yes! We mogen aankomende donderdag onze deuren weer openen om jou weer weer in het echt les te kunnen geven. We hebben een routekaart ontwikkeld met 5 vazen van Corona om in de toekomst snel te kunnen reageren op eventuele maatregelen. Voor nu bijven we in vaasje 3 en doordat de verzwaringen van de gedeeltelijke lockdown zijn weggevallen, mogen we weer wat meer.

Download hier de routekaart als pdf

 

Update 17 augustus 2020

Vandaag start het nieuwe seizoen! We gaan weer beginnen met lessen op locatie. We hebben de locatie zo ingericht, dat 1,5 meter afstand bewaard kan blijven. Meer informatie vind je hier.

Update 4 mei 2020

Het coronavirus houdt ons langer in de greep dan we gehoopt hadden. Dit betekent voor de muzieklessen dat deze nog steeds via videolessen worden opgepakt. We hebben in de afgelopen weken gemerkt dat dit over het algemeen erg goed gaat! Via deze weg willen we je bedanken voor je begrip in deze situatie.

Helaas zijn de videolessen niet voor alle instrumenten haalbaar. Voor een aantal van deze lessen zal de muziekschool weer open gaan. Van jouw docent hoor je of jij weer les mag volgen op de muziekschool. Meer informatie hierover vind je bij de veelgestelde vragen op de website. Hier lees je ook wat Grandesco Music doet om de maatregelen vanuit het RIVM op te volgen.

Update 2 april 2020

Update 15 maart 2020

Naar aanleiding van de persconferentie van de ministers Slob en Bruins op 15 maart, schrijven we dit bericht. De regering roept ons op om zoveel mogelijk thuis te blijven om de verspreiding van het COVID19 virus in te perken. Grandesco Music wil verantwoordelijk omgaan met ieders gezondheid en daarom hebben we besloten om met onmiddellijke ingang alle fysieke lessen op te schorten tot 6 april.

Ook onze oefenruimtes blijven gesloten en gaat Potje Jam(men) dit jaar niet door.

We streven er naar om jou dit seizoen toch de lessen te geven waar je recht op hebt. De mogelijkheden hiervoor zijn we op dit moment aan het onderzoeken. De incassomomenten van 1 april, 1 mei en 1 juni blijven daarom dus ook gewoon actief. Hiermee willen we ook onze docenten een zoveel mogelijk financiële zekerheid geven. Als ZZP-ers zijn zij de eerste die vol geraakt worden, naast het ook niet doorgaan van diverse optredens.

We willen benadrukken dat we de impact van dit virus betreuren en vragen om jouw begrip. We hopen dat we snel weer met je aan het werk kunnen in goede gezondheid.

Heb je hierover vragen/opmerkingen? Stuur een mailtje naar bram@grandescomusic.nl. Wanneer aanvullende maatregelen getroffen worden, zul je opnieuw bericht van ons ontvangen.