Vacature communicatiemedewerker

Vacature communicatiemedewerker
16 november 2021 Grandesco Music

Vacature communicatiemedewerker

Grandesco Music wil zoveel mogelijk mensen met muziek in aanraking brengen. Dit doen we met aanbieden van muzieklessen op onze eigen locatie. Daarnaast zijn we ook op basisscholen en in het voortgezet onderwijs stappen aan het zetten. Plezier staat bij ons voorop en kwaliteit moet daar aan bijdragen. Ons enthousiaste en jonge team aan docenten en medewerkers zet zich in om onze leerlingen te zien groeien.

Functieomschrijving

Voor onze functie van communicatiemedewerker zijn wij op zoek naar een creatieve enthousiasteling. Je werkt direct samen met de eigenaren en wordt medeverantwoordelijk voor de (online) identiteit van Grandesco Music. Je houdt je bezig met het creëren van content (online en offline). Je schrijft webteksten, persberichten en posts voor diverse social media. Daarnaast beheer je de website (grandescomusic.nl) en maak je een contentplanning. Je bewaakt de huisstijl en creëert drukwerk. Samen met je leidinggevende bepaal je de strategie en heb je daar ook inbreng in.

Wat vragen we?

  • Nog studerend of een afgeronde HBO opleiding in de richting van communicatie of marketing
  • Woordgrappen zijn je niet vreemd en je beheerst de Nederlandse taal uitstekend
  • Je hebt visie en denkt vooruit
  • Je kunt zelfstandig werken
  • Je komt met creatieve oplossingen
  • Je kunt goed plannen
  • Je denkt ondernemend
  • Je bent bekend met WordPress, InDesign, Photoshop en Mailchimp

Wat bieden we?

Grandesco Music is een dynamisch bedrijf met veel jonge medewerkers. Samen groeien staat bij ons centraal en dat geldt ook voor onze medewerkers. Wij bieden je een plek waar je jezelf kunt ontwikkelen en, wanneer je dat aankunt, krijg je veel verantwoordelijkheid en vrijheid. We organiseren met regelmaat borrels (en bingo’s ;)) waar je het hele team kunt ontmoeten. De functie is 16-24 uur per week met een salaris volgens de CAO Kunsteducatie.

Op zoek naar een HBO afstudeerstage (incl. stagevergoeding)? Ook dan ben je welkom om bij ons te solliciteren. Zijn we beiden tevreden na jouw stage? Dan kun je bij ons blijven werken! 

Solliciteer nu

Kun jij je vinden in bovenstaande tekst? Dan kan het maar zo zijn dat wij jou zoeken! Stuur jouw motivatie en CV in via dit formulier. Als wij denken dat je bij deze functie past, nodigen we je graag uit voor een goede kop koffie.