Veelgestelde vragen

Vragen omtrent corona

Mag mijn verkouden kind naar muziekles?

Misschien. Doorloop de beslisboom hieronder om erachter te komen. Neem bij twijfel contact op met de docent. Download hier de beslisboom als pdf.

Kan ik mijn les inhalen als ik ziek ben of klachten heb?

Als je ziek bent of je hebt klachten, kun je geen les volgen op locatie. Als alternatief bieden we je een videoles aan. Op deze manier blijf je bij met de lessen en houden we ons aan de maatregelen van het RIVM.

 

Wat doet Grandesco Music om de maatregelen vanuit het RIVM op te volgen?

We hebben de lokalen zo ingericht dat docent en leerling voldoende afstand kunnen houden. Daarnaast dien je ontsmettingsmiddel te gebruiken als je de muziekschool binnenkomt en worden de hand- en contactpunten (zoals lessenaars en deurklinken) na elke leerling gereinigd.

Looproutes

Iedereen komt via de zij-ingang binnen en loopt daarna direct door naar het lokaal waar hij/zij les heeft. Heb je les gehad in lokaal 1 t/m 5? Dan kom je via de uitgang aan de voorkant weer naar buiten (zie rode pijl). Heb je les gehad in lokaal 6 of in de oefenruimtes? Dan kom je via de zij-uitgang naar buiten (zie zwarte pijl).

Let op!
Er mag maar 1 persoon per keer naar binnen. Broertjes, zusjes, ouders of anderen mogen niet mee naar binnen. Kom pas binnen op het tijdstip dat je les hebt. Heb je bijvoorbeeld om 14.00u les? Dan mag je ook pas om 14.00u binnenkomen. Ook stopt je les een paar minuten eerder zodat je veilig naar buiten kan lopen, zonder dat je de volgende leerling al tegenkomt.

PS Kun je vanwege het weer niet buiten wachten? Wacht dan in de loods, op 1,5 meter van anderen.

Algemene vragen

Op welke dagen en tijden kan ik muziekles volgen?

De muzieklessen worden van maandag tot en met zaterdag gegeven in de ochtend, middag en avond. Na inschrijving plan je samen met jouw docent een vast moment om de lessen te volgen. Houd er rekening mee dat je voor een aantal instrumenten niet op alle dagen terecht kunt. Als je wilt, kun je vooraf informeren door hier je vraag stellen.

Waar heb ik muziekles?

Onze locatie is gevestigd aan de Grote Voort 10, 8041 AM Zwolle.

Wanneer is Grandesco Music gesloten?

Grandesco Music is gesloten op feestdagen en in vakanties. Kijk voor een overzicht in het jaaroverzicht.

Soms kan het zo zijn dat je toch met jouw docent hebt afgesproken om een les te volgen of in te halen in de vakantie. Informatie vanuit jouw docent is dan leidend!

Vragen over je inschrijving

Hoe kan ik mij inschrijven?

Je kan je inschrijven via het online inschrijfformulier.

 

Welke voorwaarden gelden bij inschrijving?

Wanneer je je inschrijft, ga je akkoord met onze spelregels.

Vragen over betaling

Hoe betaal ik de muzieklessen?

Betaling van de muzieklessen gaat via een doorlopende SEPA-machtiging. Bij het inschrijven dien je toestemming te geven voor deze machtiging.

* We werken samen met Stichting Meedoen. In sommige gevallen kunnen zij een deel of de gehele kosten van de muzieklessen voor hun rekening nemen. Klik hier om meer te lezen over Stichting Meedoen en of jij recht hebt op vergoeding.

Vragen over je uitschrijving

Hoe kan ik mij uitschrijven?

Je kan je abonnement opzeggen via het online uitschrijfformulier.

 

Wat is de opzegtermijn?

Bij Grandesco Music schrijf je je voor tenminste 6 maanden in, hierna geldt een opzegtermijn van een maand.

Hoe werkt het uitschrijven van groepslessen?

Als je je wilt uitschrijven voor een groepsles, kan dit via het online uitschrijfformulier. Let op! Uitschrijven voor groepslessen kan alleen aan het einde van het seizoen.