Veelgestelde vragen

Vragen omtrent COVID-19

Hoe gaat het met de muzieklessen?

De muzieklessen worden momenteel via videolessen gegeven. Er zijn echter instrumenten waarvoor dit lastiger is, zoals drumles of zangles. Voor deze instrumenten zijn we na de meivakantie weer open. Via jouw docent hoor je of jij weer les krijgt op de muziekschool.

 

Moet ik de muzieklessen door blijven betalen?

Ja, het lesgeld wordt nog steeds geïncasseerd. We zorgen ervoor dat de lessen die je betaald hebt ook aangeboden krijgt.

Wat doet Grandesco Music om de maatregelen vanuit het RIVM op te volgen?

Zoals genoemd gaan de meeste lessen door via videolessen. Voor de lessen waar dit niet voor lukt, kunnen er weer lessen gegeven worden op de muziekschool. Hierbij richten we de lokalen zo in, dat docent en leerling voldoende afstand kunnen houden. Daarnaast dien je ontsmettingsmiddel te gebruiken als je de muziekschool binnenkomt en worden de hand- en contactpunten (zoals lessenaars en deurklinken) na elke leerling gereinigd.

De looproutes
We werken met bepaalde looproutes, zodat de anderhalve meter afstand gehanteerd kan worden. Zie hieronder.

Vanwege de maatregelen hebben we een nieuwe lokaalindeling gemaakt. De juiste nummers vind je in de afbeelding. Heb je les in lokaal 1 of 2? Dan kom je via de zij-ingang binnen. Als je weer naar buiten gaat, loop je via de zij-uitgang naar buiten. Heb je les in lokaal 3,4 of 5? Dan kom je via de hoofdingang binnen. Als je weer naar buiten gaat, loop je via de zij-uitgang naar buiten.

Let op! Er mag maar 1 persoon per keer naar binnen. Broertjes, zusjes, ouders of anderen mogen niet mee naar binnen. Kom pas binnen op het tijdstip dat je les hebt. Heb je bijvoorbeeld om 14.00u les? Dan mag je ook pas om 14.00u binnenkomen. Ook stopt je les een paar minuten eerder zodat je veilig naar buiten kan lopen, zonder dat je de volgende leerling al tegenkomt.

Denk je zelf ook mee?
We willen jou ook vragen om je gezonde verstand te gebruiken. Voel je je niet helemaal lekker en/of moet je niezen of hoesten? Blijf dan thuis. Probeer het gebruik van de keuken en de sanitaire voorzieningen te vermijden.

Algemene vragen

Op welke dagen en tijden kan ik muziekles volgen?

De muzieklessen worden van maandag tot en met zaterdag gegeven in de ochtend, middag en avond. Na inschrijving plan je samen met jouw docent een vast moment om de lessen te volgen. Houd er rekening mee dat je voor een aantal instrumenten niet op alle dagen terecht kunt. Als je wilt, kun je vooraf informeren door hier je vraag stellen.

Waar heb ik muziekles?

Onze locatie is gevestigd aan de Grote Voort 10, 8041 AM Zwolle.

Wanneer is Grandesco Music gesloten?

Grandesco Music is gesloten op feestdagen en in vakanties. Kijk voor een overzicht in het jaaroverzicht.

Soms kan het zo zijn dat je toch met jouw docent hebt afgesproken om een les te volgen of in te halen in de vakantie. Informatie vanuit jouw docent is dan leidend!

Vragen over je inschrijving

Hoe kan ik mij inschrijven?

Je kan je inschrijven via het online inschrijfformulier.

 

Welke voorwaarden gelden bij inschrijving?

Wanneer je je inschrijft, ga je akkoord met onze spelregels.

Vragen over betaling

Hoe betaal ik de muzieklessen?

Betaling van de muzieklessen gaat via een doorlopende SEPA-machtiging. Bij het inschrijven dien je toestemming te geven voor deze machtiging.

* We werken samen met Stichting Meedoen. In sommige gevallen kunnen zij een deel of de gehele kosten van de muzieklessen voor hun rekening nemen. Klik hier om meer te lezen over Stichting Meedoen en of jij recht hebt op vergoeding.

Vragen over je uitschrijving

Hoe kan ik mij uitschrijven?

Je kan je abonnement opzeggen via het online uitschrijfformulier.

 

Wat is de opzegtermijn?

Bij Grandesco Music schrijf je je voor tenminste 6 maanden in, hierna geldt een opzegtermijn van een maand.