Vioolles in Zwolle

Viool leren spelen 

Bij Grandesco Music krijg je vioolles in Zwolle, gericht op jouw doelen en niveau. Samen met je coach ga je werken aan het lezen en spelen van noten, techniek en het maken van mooie muziek!

Breed inzetbaar

De viool is een strijkinstrument en geen snaarinstrument. Vaak wordt gedacht dat een viool alleen goed tot zijn recht komt met een orkest, maar dit iconische klassieke instrument is eigenlijk heel erg breed inzetbaar! De viool klinkt eigenlijk altijd heel erg fragiel en speelt daarmee in op gevoelens van mensen. Ze is ook perfect te gebruiken voor solo’s of modernere muzieksoorten.

Grandesco Presents

Naast de individuele lessen, zijn optredens een vast onderdeel van het lesprogramma. Aan het einde van het jaar krijgt elke violist de kans om vrienden en bekenden te laten zien wat hij/zij heeft geleerd tijdens de vioolles in Zwolle. Op deze manier wordt er ook podiumervaring opgedaan.

Als je er klaar voor bent is er uiteindelijk ook de mogelijkheid om violist te worden in één van de ensembles van Grandesco Music. Deze ensembles komen er op verschillende leeftijden en niveaus.

Jouw docent

De vioollessen worden gegeven door Irene Huiberts en Anna Badalian.

Wanneer heb ik les?

Als je na de proefles besluit om verder muziekles te gaan volgen, zoekt de docent samen met jou een vast moment uit voor de muzieklessen.