World Voices in Zwolle

Turks koor in Zwolle

Hou je van zingen in het Turks en doe je dat graag met anderen? Streef jij graag naar kwaliteit binnen een koor? Dan is World Voices echt iets voor jou! World Voices is een volwassen Turks koor binnen Grandesco Music.

Het koor bestaat uit ongeveer 10 personen. Deze groep wordt bewust klein gehouden om zo ook echt persoonlijke coaching te kunnen geven op het gebied van samenzang, makam’s, meerstemmigheid en zangtechniek. Het is eigenlijk een cross-over tussen privéles en meedoen met een groot koor. Daarnaast wordt er elk jaar een masterclass georganiseerd met specifieke coaching op podiumpresentatie.

Kwalitatief zingen

We streven naar kwaliteit en daarom moet je auditie doen om deel te nemen aan World Voices. Na de gratis proefles kun je besluiten om auditie te doen, deze kan dan terplekke worden ingepland met de docent.

Grandesco Presents

Naast de groepsles, zijn optredens ook een vast onderdeel van het lesprogramma. Tijdens het Kerstbal en de Jaarafsluiting krijgt het Turks koor de kans om vrienden en bekenden te laten zien wat zij heeft geleerd tijdens de zanglessen. Op deze manier wordt er ook podiumervaring opgedaan.

Wie leidt het koor?

Turks koor wordt geleidt door Mehmet Uludağ . Mehmet is afgestudeerd aan Codarts Rotterdam en heeft veel ervaring met geven van individueel en groepslessen gericht op zang.